Μενού
Το καλάθι σας

Τρόποι Αποστολής

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδος με παραγγελίες από 40€ και άνω. Για παραγγελίες κάτω των 40€, Το κόστος μεταφοράς εντός Ελλάδας διαμορφώνεται σε 5€.

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν παραλαβής από το κατάστημα , καθώς και η δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση 2,5 ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένος από την αγοράς σας ή επιλέξατε λάθος μέγεθος, μπορείτε να το επιστρέψετε το/τα προϊόν /τα που αγοράσατε μέσα σε 7 μέρες από την ημερομηνία παράδοσης, και να επιλέξετε άλλο μέγεθος ή προϊόν.

Πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιστροφής.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας έχετε το δικαίωμα μα επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός προθεσμίας 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του καταστήματος μας, τότε αυτό δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά του έξοδα.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης , έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό έντυπο επιστροφής εσωκλείονται το στο δέμα. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν σε άρτια κατάσταση στην όποια το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και με άθικτες τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον οφείλετε να συμπεριλάβει την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης που περιέχεται στο έντυπο επιστροφής. Η επιστροφή γίνετε δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης του καταστήματος.

Αντικατάσταση/Αλλαγή

Το κατάστημα υποχρεούται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης μόνο σε περίπτωση που το προϊόν θεωρείται ελαττωματικό. Σε αυτή την περίπτωση ενημερώστε τον εκπροσώπου του junior-club.gr και αποστέλλεται courier στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή του προϊόντος και το κατάστημα επιβαρύνεται τα έξοδα εφόσον το προϊόν εξετάσει και εγκριθεί από το κατάστημα ως ελαττωματικό.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να πραγματοποιήσει αλλαγή, υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του προϊόντος στην εταιρία, συνοδευόμενο από την αντίστοιχη απόδειξη / κάρτα αλλαγής και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας, πάντα κατόπιν εγγραφής ή τηλεφωνικής ενημέρωσης του junior-club.gr. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Εάν ο λόγος αλλαγής αφορά σε λάθος του καταστήματος, το κόστος επιστροφής βαρύνει τον τελευταίο.

Το κατάστημα ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο εφ’ όσον έχει προκληθεί από υπαιτιότητα του. Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Σημείωση:

Για λόγους υγιεινής, το κατάστημα μας δεν θα δέχεται επιστροφές εσωρούχων, μαγιό και γενικώς προϊόντων που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στα κατάστημα μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη το κατάστημα οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος και διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχθεί την αλλαγή ή επιστροφή του εν λόγω προϊόντος.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

JUNIOR-CLUB

ΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΟΥΔΕΡΩΝ 33 ΧΑΝΙΑ

Τ.Κ. 73100

ΤΗΛ. 28210 23455